Telefoon: 06-45279248
E-mail: info@jarnobouwsema.nl

Bemiddeling bij Aankoop

Voor veel mensen is het lastig om een auto aan te kopen. We zijn allemaal opzoek naar kwaliteit, maar willen uiteraard niet te veel betalen. Door mijn ervaring in deze sector, kan ik u hier uitstekend bij ondersteunen of zelfs de aankoop geheel voor u afhandelen. U hoeft alleen aan te geven wat u zoekt en wat u budget is, vanuit daar ga ik aan de slag. Ik ga voor u opzoek naar het voertuig dat u zoekt, vervolgens wordt de auto bekeken zowel technisch als uiterlijk, denk hierbij aan schades van nu en uit het verleden. Vervolgens wordt de onderhandeling door mij gedaan, wat u een behoorlijke besparing oplevert. Als het voertuig bij een bedrijf aangekocht wordt, loopt daar ook de garantie.

Uiteindelijk weet u zeker dat u een goede aankoop hebt gedaan voor een scherpe prijs, de kosten voor de bemiddeling heeft u reeds terug verdiend in de onderhandeling die door mij gedaan is.

Neem geheel vrijblijvend contact (link naar contact) met mij op om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Geef een reactie